LEDIGA TJÄNSTER

Ventilationstekniker

 

Dina arbetsuppgifter

Som ventilationstekniker åker ut och utför uppdrag på plats inomhus och utomhus, i privata och offentliga miljöer. Du börjar med service, rengöringsuppdrag och förebyggande underhåll. Senare kan du gå över till montering, injustering och kanske besiktning, när du har lärt dig mer om ventilation och förvärvat nödvändig behörighet. Vissa arbetsuppgifter löser du helt självständigt, andra efter instruktion från arbetsledare eller tillsammans med arbetskamrater.  

 

Vi erbjuder dig

Arbetet är varierande och tillfredsställande för dig som gillar att få saker att fungera. För rätt person finns stora möjligheter att gå vidare. Vi står för kontinuerlig utbildning och om intresse finns får du möjlighet att förvärva OVK-behörighet. Tillsammans skapar vi en säker och trygg arbetsmiljö. Vi arbetar för att alla medarbetare ska ha roligt på jobbet.

 

Vem är du?

Vi söker en allmänt händig person som vill utvecklas i yrket. Du har teknisk förmåga och tycker om att möta människor. Det är naturligtvis bra om du har arbetat med ventilation, men det är inget krav. Det är av stor vikt att du kan arbeta självständigt samt ha egen kundkontakt. Du behöver ha körkort.

 
 

P&V växer och utökar med följande tjänster...

Ventilationstekniker

Kyltekniker

Projektadministratör