LEDIGA TJÄNSTER

Projektledare inom ventilation

 

Ditt jobb omfattar

Som projektledare ansvarar du i första hand för ventilationsinstallationerna men ofta ansvarig för samordning av övriga installationer såsom kyla, VS samt EL. I vissa fall även bygg där vi är totalentreprenörer. Du kommer att vara ansvarig för de projekt du leder och i den rollen ansvara för kalkylering, inköp, planering och att driva entreprenaderna under hela byggtiden med fullt ekonomiskt ansvar. Till din hjälp finns en backoffice funktion som stöttar med administration.

Din personliga kompetens

Du ska vara en säljande och affärsmässig person med mycket social kompetens. Ditt samarbete med kunderna ställer krav på kundorientering, att du kan kommunicera och leverera en god service.  Hos oss kommer du att arbeta både självständigt och i team, det kräver att du är självgående och drivande, har struktur och känner ansvar. Jobbet förutsätter minst B-körkort och att du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Din bakgrund

Din kunskap inom ventilation och installation av ventilationssystem är viktig. Har du kunskap om dimensionering av kanalsystem är det ett plus. Vi ser gärna att du har en bakgrund från branschen och värdesätter om du har jobbat med projektledning inom byggsektorn/luftbehandling, samt har goda kunskaper inom ekonomi och är van att arbeta med Outlook, Word och Excel. 

Känns det här utmanande, skicka in din ansökan direkt. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, när vi hittar rätt person så tillsätter vi tjänsten. 


Mer information om tjänsten
Håkan Lillis Sidén
hakan.siden@pov.nu
070-420 56 56

 
 

P&V växer och utökar med följande tjänster...

Projektledare inom ventilation

Tätskiktsmontör