LEDIGA TJÄNSTER

Projektadministratör

 

Dina arbetsuppgifter

Som projektadministratör avlastar du våra projektledare med de administrativa delar som behövs för att hålla utmärkt ordning och reda i projekt. Du bistår i att koordinera projektet, hanterar och arkiverar produktionsdokument med ritningar, sköter viss materialbeställning samt skapar underlag för tidsplanering, redovisning och uppföljning. Kort sagt gör du det mesta som är administrativt i projekt, utom ekonomi och bokföring. Du gillar att samordna och kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.

 

Vi erbjuder dig

Projektadministratör är en assisterande roll, men i vår grupp är du en nyckelperson för att allt ska fungera så bra det bara kan. Vi ger dig en roll med stor frihet att utveckla befintliga rutiner och där du känner att det lönar sig att ta ansvar. Du kommer till ett team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Vi arbetar för en trivsam och trygg arbetsmiljö där alla medarbetare ska ha roligt på jobbet.

 

Vem är du?

Vi söker dig som gillar att skapa ordning och reda och har lätt för att se vad som behöver göras. Du har säkert arbetslivserfarenhet inom administration eller erfarenhet av serviceyrke och vana av att förstå projekt eller systemleverans. Du hanterar Office-paketet och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. 

 
 

P&V växer och utökar med följande tjänster...

Projektadministratör

Ventilationstekniker

Kyltekniker