LEDIGA TJÄNSTER

Kyltekniker

 

Dina arbetsuppgifter

Som kyltekniker planerar och utför du installationer, serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll för olika typer av kylanläggningar eller i andra sammanhang där köldmedier används. P&V utför reparationer och förebyggande underhåll till alla professionella beställare. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för utförande och att rapportera avvikelser eller eventuella bristfälligheter i material eller arbeten. Du arbetar både självständigt och tillsammans med arbetslaget.

 

Vi erbjuder dig

Kyltekniker är en utvecklande tjänst, som innebär stor frihet. Du får en roll där du känner att det lönar sig att ta ansvar. Du kommer till ett team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Tillsammans skapar vi en säker och trygg arbetsmiljö. Vi arbetar för att alla medarbetare ska ha roligt på jobbet.

 

Vem är du?

För den här tjänsten söker vi dig som är behörig kyltekniker. Vi ser gärna att du har erfarenhet av installationer och service i konventionella anläggningar. Har du elkompetens och intresse för styr-/reglerteknik är det mer än välkommet. Körkort är ett krav. Som person är du glad och har hög arbetsmoral, gillar eget ansvar och vill utvecklas. 

 
 

P&V växer och utökar med följande tjänster...

Kyltekniker

Ventilationstekniker

Projektadministratör